Това е  скромен човек-идеалист, податлив на емоционални спадове и подеми,

...
Това е  скромен човек-идеалист, податлив на емоционални спадове и подеми,
Коментари Харесай

Роден на 11 април - емоционален, властен, но и отзивчив...

Това е  скромен човек-идеалист, предразположен на прочувствени спадове и подеми, кадърен да реализира огромни триумфи в материалния свят и в об­ществения живот. Той е придирчив, работлив, безрезервен, с възприятие за от­го­вор­ност. Не обича да бъде център на внимание. Емоционален, могъщ, само че и радушен човек, на който може да се разчита в сложни моменти. В избрани случаи значимо значение за общата му еволюция има наличието на майката или на избрана жена.

В персоналните връзки и сферата на възприятията тази персона е откровен и открит романтик, от време на време доверчив, само че с поетична душа. В избрани случаи това може и да е човек, който е без­чувствен лакомец, който нехае за желанията на колегата.

Роденият на 11-ти март се отличава с непримиримост, обективност, самолюбие и об­раз­но мислене. Допадат му удоволствията, развлеченията и домашния уют. Обича да се отличава от близките и постоянно демонстрира увлечение към риска. Понякога се стреми да на­лага концепциите си непременно. Действията му са стимулирани от старание, съз­на­тел­ност и възторг, от лидерски качества или упоритости и дарба за бързи ре­акции. При разрешаване на проблемите, както и при отстояване на персоналните ползи про­явява упоритост, решителеност и сила.

Рождената дата е индикатор също по този начин за един предприемчив, самостоятелен и не­пред­ска­зуем човек, който бързо реагира и мъчно се помирява с второто място. В душата му непрекъснато се води битка сред високите му желания и неговата нерешителност се­бе си, сред устрема към по-голяма автономия и незадоволителната му спо­соб­ност да се възползва оптимално от нея. Често се раздвоява сред моралната си благотворителност, устрема си към налагане и инстинкта си за владеене. В доста случаи се нуждае от повече доверие и самообладание в връзките с близките. Житейския му път е бе­лязан от мъчно извоювани триумфи.

В делово и професионално отношение тази персона има посреднически та­лант, финансови качества и заложби за триумф в търговия, мениджмънт, политика, со­циални действия, дипломация и други В избрани случаи би имала огромни по­сти­же­ния в дадена сфера в съдействие с други хора.

Негативни страни: Прибързаност, несъобразителност в дейностите и решенията. Не­по­сто­янство, притеснителност, възприятие за виновност. Противоречивост в пристрастеностите и емо­циите. Педантизъм, дебелоглав, крайности – прекомерна самонадеяност или нерешителност. При крах – податливост към изпадане в скептицизъм, затваряне в себе си и утопии.

В здравословен аспект са вероятни проблеми, свързани с кръвно налягане, астма, кожа, хирургически намеси.

Родени на този ден: Шандор Марай (1900 г.) – унг. писател; Стефан Драгостинов (1948 г.) – бълг. композитор; Лайза Стансфийлд (1966 г.) – амер. поп-певица

Източник: horoskop-astrom.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР